У Києві відбувся фінал Кулінарного батлу — подія, яка об’єднала одразу три важливі напрями Швейцарсько-українського проєкту DECIDE: реформу шкільного харчування, профтехосвіти та розвиток системи профорієнтації.
У фіналі змагань юні кухарі — школярі з шести областей України — показали, що можуть не лише смачно готувати, а й вже сьогодні пробувати себе у майбутній професії. Усе — щиро, з драйвом і з великим бажанням навчатися.
Чому такі заходи важливі, ми почули від посла Швейцарії Фелікса Бауманна, першої леді Олени Зеленської, менеджерки проєкту DECIDE Валентини Полторак та Міністра освіти і науки України Оксена Лісового.
Як проходив кулінарний батл серед школярів, дивіться в новому випуску «Освітнього маркеру»:
Конкурс «Кулінарний батл» реалізується ГО Культура їжі I Cult Food за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, що впроваджується в Україні консорціумом у складі ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.



