Освітній маркер: кулінарний батл

У Києві відбувся фінал Кулінарного батлу — подія, яка об’єднала одразу три важливі напрями Швейцарсько-українського проєкту DECIDE: реформу шкільного харчування, профтехосвіти та розвиток системи профорієнтації.


У фіналі змагань юні кухарі — школярі з шести областей України — показали, що можуть не лише смачно готувати, а й вже сьогодні пробувати себе у майбутній професії. Усе — щиро, з драйвом і з великим бажанням навчатися.

Чому такі заходи важливі, ми почули від посла Швейцарії Фелікса Бауманна, першої леді Олени Зеленської, менеджерки проєкту DECIDE Валентини Полторак та Міністра освіти і науки України Оксена Лісового.

Як проходив кулінарний батл серед школярів, дивіться в новому випуску «Освітнього маркеру»:

 

 

Конкурс «Кулінарний батл» реалізується ГО Культура їжі I Cult Food за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, що впроваджується в Україні консорціумом у складі ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.

Інші випуски «Освітнього маркеру»

Tags:

osvitnii marker education

Source:

Проєкт DECIDE

Read more:

13 December 2025

Межа у 300 операцій: як формальний критерій може знищити хірургію в малих громадах

Межа у 300 операцій: як формальний критерій...

Поки країна зосереджена на викликах війни — у сфері охорони здоров’я ухвалюються рішення, наслідки яких можуть стати...

13 December 2025

12 December 2025

French experience for Ukrainian communities: Profile Committee studies agglomeration model and local financial control system

French experience for Ukrainian communities:...

During their visit to France, members of the Ukrainian Parliamentary Committee on State Administration, Local...

12 December 2025

Коли знання запускають участь: як Здолбунівська громада робить інструменти участі зрозумілими для мешканців

Коли знання запускають участь: як Здолбунівська...

Авторки: Тетяна Лукеря, Олександра Койдель – Центр демократичної стійкості (Київська школа економіки) Частина...