18 жовтня - п’ятниця із Cities4Cities — новий формат ранкових бесід про міжнародну співпрацю
18 жовтня - п’ятниця із Cities4Cities — новий формат ранкових бесід про міжнародну співпрацю

Команда ініціативи Cities4Cities | United4Ukraine днями повернулася із Європейського тижня регіонів та міст. Це чудовий привід розпочати новий ранковий формат «П’ятниця із Сities4Cities», де двічі на місяць ділитимемося інсайтами на важливі теми навколо міжнародної співпраці для громад. Запрошені гості та наші експерти — легкі бесіди про важливе.


Перша зустріч «А що там у Брюсселі?» відбудеться вже цієї п’ятниці, 18 жовтня. Попри офіційну програму #EURegionsWeek, разом із делегацією лідерів асоціацій, відвідували важливі офіси Єврокомісії, які відповідають за політики місцевого самоврядування. Зустрічалися з асоціаціями Швеції, Фландрії та Норвегії, французькими мерами. Все це стало можливим за підтримки шведсько-української Програми Polaris «Підтримка багаторівневого врядування в Україні».

Теми, на які бесідуватимуть експертка з міжнародної співпраці Cities4Cities Марта Супрун та менеджерка з комунікацій Сніжана Палажченко вже цієї п’ятниці:

  • Чи буде централізація ресурсів у ЄС?
  • Консалтингові агенції й представники програм — кого можна зустріти?
  • Чому громадам важливо брати участь у Європейському тижні регіонів та міст?
  • Як працює процес прийняття рішень у ЄС і чому важливо бути залученим?
  • Роль асоціацій та регіональних офісів у євроінтеграції?

Для того, щоб проводити ранки п’ятниці із Cities4Cities, необхідно зареєструватися на платформі Cities4Cities ACADEMY: https://academy.cities4cities.eu/friday

Не втрачайте нагоди зустрітися наживо, адже це можливість не лише почути, а й запитатися думки в експертів про культурні особливості країн, гендерну політику, зелену угоду чи дізнатися про неочевидні способи налагодження партнерств.


Сities4Cities | United4Ukraine — партнерські ініціативи, які об’єднали зусилля у вересні 2022.  Сities4Cities було засновано містом Зіндельфінген (Німеччина) під патронатом Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. United4Ukraine започаткували SALAR International та місто Львів (Україна) за підтримки Шведської агенції міжнародного розвитку (Sida). З 2024 року Сities4Cities | United4Ukraine є частиною флагманської програми Швеції для України по співпраці у сфері реформ Polaris «Підтримка багаторівневого врядування в Україні».

Views: 39
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: