Грант від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Форум «Децентралізація. Законодавчий порядок денний»
Грант від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Форум «Децентралізація. Законодавчий порядок денний»

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» оголошує конкурс для пошуку організації, яка організує та проведе форум «Децентралізація. Законодавчий порядок денний». Форум проводиться двічі на рік (4 комплекси заходів протягом 2024-2026 років) напередодні весняної та осінньої сесій Верховної Ради України (ВРУ).


Мета Форуму полягає в тому, щоб виявити думки територіальних громад (ТГ) та асоціацій органів місцевого самоврядування (ОМС), представити їх Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування перед початком чергової сесії. Також планується проводити підсумкові круглі столи для обговорення прогресу в формуванні законодавчого порядку денного реформи децентралізації, який було напрацьовано під час кожного з форумів.

Потенційний грантоотримувач керуватиме усіма робочими процесами з організації форуму а також сприятиме обміну думками із ключовими зацікавленими сторонами та представлятиме результати форуму стейкхолдерам.

Форум сприятиме відкритому та інклюзивному діалогу між ТГ, ОМС, Комітетом ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Міністерством відновлення України, а також гарантуватиме, що думки ТГ та асоціацій ОМС щодо законодавчих пріоритетів реформи децентралізації будуть розглянуті та враховані при формуванні законодавчого порядку денного ВРУ.

У разі запитань, звертайтесь у письмовій формі до відділу грантів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: hoverlagrants@dai.com (тема: Запитання щодо RFA-HOVERLA-017), не пізніше ніж 17:00 29 травня 2024 року.

Детальніше про грант читайте за посиланням.

Заявки потрібно на адресу електронної пошти hoverlagrants@dai.com не пізніше 17:00 5 червня 2024 року.

Views: 409
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: grant
Read more: