18-20 жовтня - резиденція «Стратегія поводження з побутовими відходами (ТПВ). Що можна робити вже зараз і до чого готуватись в майбутньому» (останній день реєстрації)
18-20 жовтня - резиденція «Стратегія поводження з побутовими відходами (ТПВ). Що можна робити вже зараз і до чого готуватись в майбутньому» (останній день реєстрації)

18-20 жовтня у Львові відбудеться резиденція «Стратегія поводження з ТПВ. Що можна робити вже зараз і до чого готуватись в майбутньому».


До резиденції запросять 15 представників українських громад – голів або їхніх профільних заступників, керівників підрозділів, відповідальних за поводження з ТПВ.

У фокусі резиденції – досвід Львова в побудові системи поводження з ТПВ. Львів пережив складну кризову ситуацію в 2016-2017 роках в цій галузі. З того часу місто зробило суттєвий прогрес, починаючи з залучення інвестиції в будівництво сучасного сміттєпереробного заводу та рекультивації старого полігону, закінчуючи створенням моделі переробки окремих фракцій ТПВ. 

Учасники зможуть почути про досвід Львова з уст керівників, які щоденно займаються впровадженням нової стратегії у Львові.

Попередня програма резиденції. 

Реєстрація доступна за лінком: https://forms.gle/DqDFDrNMpv9Xf1K9A

Кінцевий термін подачі заявки – 10 жовтня.

Організатори забезпечують учасників житлом і харчуванням.

Встигніть подати заявку!


Засновниками резиденцій є Шведська асоціація місцевих влад та регіонів (SALAR), Інститут міста Львова.

Цикл резиденції ідей у Львові організовує ініціатива Cities4Cities United4Ukraine за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID "Зміцнення громадської довіри (UCBI)".

Views: 2218
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: