Потсдам став 20-м містом-побратимом Івано-Франківська
Потсдам став 20-м містом-побратимом Івано-Франківська

Івано-Франківськ та Потсдам (Німеччина) 22 квітня підписали угоду про побратимство. З цієї нагоди делегація муніципалітету Потсдам відвідала Прикарпаття. 
Про це повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

«Підписали угоду про побратимство з німецьким містом Потсдам. Перше німецьке місто, з яким ми матимемо партнерство. Це надзвичайно важливо для освітньої, гуманітарної, економічної сфери»,- написав у соціальній мережі Руслан Марцінків.

Він подякував за підтримку міському голові м. Потсдам Майку Шуберту, заступнику міського голови Бернду Рубельту, голові міської ради Потсдаму Пете Хойеру.

«В період труднощів і криз міста та країни мають об'єднуватися, аби допомагати одне одному та створювати більш сприятливі умови для майбутнього. Впевнений, наша співпраця буде вигідною і довготривалою у різних сферах. Усіх вітаю з цією подією», - написав міський голова.

Потсдам став двадцятим містом-побратимом Івано-Франківська.

Нагадаємо, 19-20 квітня в Україні за організації Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України пройшов Міжнародний саміт міст та регіонів, одним із завдань якого стала консолідація міжнародної спільноти місцевих та регіональних влад в підтримці України. Тільки в рамках Саміту було підписано 11 різних документів щодо міжнародного міжмуніципального та міжрегіонального співробітництва. Також в ході Міжнародного саміту міст та регіонів представники місцевого самоврядування України та близько трьох десятків країн світу, а також найвищі посадові особи України в присутності високих представників Конгресу місцевих та регіональних влад, Ради Європи, Європейського комітету регіонів задекларували готовність спільними зусиллями допомагати в розбудові мирного, демократичного та заможного майбутнього, сприяти становленню всеосяжного справедливого та сталого миру в Україні для забезпечення міжнародної безпеки й стабільності всього світу.

Переглядів: 2191
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: партнерство
Читайте також: