Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?
Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:
14 квітня 2025
Розробка місцевого плану управління відходами: з чого почати?
Розробка місцевого плану управління відходами:...
Наприкінці січня 2025 року уряд схвалив Національний план управління відходами до 2033 року. Впродовж року після...
14 квітня 2025
Демократія участі у дії: як проєкт BRIDGE формує нову якість взаємодії громад і влади в Україні
Демократія участі у дії: як проєкт BRIDGE...
Навіть у час війни Україна створює найвищі стандарти громадської участі — саме цей меседж став лейтмотивом форуму у...
14 квітня 2025
Замість листів співчуття - справжня допомога: Білозерська громада в проєкті «Пліч-о-пліч»
Замість листів співчуття - справжня допомога:...
Начальник Білозерської селищної військової адміністрації Ігор Острівний розповів про життя на Херсонщині під...
11 квітня 2025
Місцеві бюджети отримають 1,5 млрд грн додаткової дотації за I квартал 2025
Місцеві бюджети отримають 1,5 млрд грн...
11 квітня Кабінет Міністрів України розподілив додаткову дотацію з державного бюджету місцевим бюджетам за І квартал...