Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти

Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?

Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:

 

 

 

Теги:

освіта управління освітою освіта вебінар

Джерело:

DECIDE

Читайте також:

14 квітня 2025

Розробка місцевого плану управління відходами: з чого почати?

Розробка місцевого плану управління відходами:...

Наприкінці січня 2025 року уряд схвалив Національний план управління відходами до 2033 року. Впродовж року після...

14 квітня 2025

Демократія участі у дії: як проєкт BRIDGE формує нову якість взаємодії громад і влади в Україні

Демократія участі у дії: як проєкт BRIDGE...

Навіть у час війни Україна створює найвищі стандарти громадської участі — саме цей меседж став лейтмотивом форуму у...

14 квітня 2025

Замість листів співчуття - справжня допомога: Білозерська громада в проєкті «Пліч-о-пліч»

Замість листів співчуття - справжня допомога:...

  Начальник Білозерської селищної військової адміністрації Ігор Острівний розповів про життя на Херсонщині під...

11 квітня 2025

Місцеві бюджети отримають 1,5 млрд грн додаткової дотації за I квартал 2025

Місцеві бюджети отримають 1,5 млрд грн...

11 квітня Кабінет Міністрів України розподілив додаткову дотацію з державного бюджету місцевим бюджетам за І квартал...