Уряд виділив на вибори в ОТГ 10,460 тис грн, — Геннадій Зубко

Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, коментуючи ухвалення розпорядження КМУ «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених ЦВК на 2016 рік».

Разом з тим, він повідомив, що перерозподіленого фінансового ресурсу, наразі може не вистачити для повноцінного забезпечення виборів. «Виділення коштів на місцеві вибори в ОТГ — це важливий крок, але цих коштів може бути недостатньо. Також  це може вплинути на кількість громад, які підуть на вибори. Такі побоювання ми вже висловлювали, в результаті — сума була збільшена з 6 млн (як раніше передбачалось) до майже  10, 5 млн грн.  У будь-якому разі, це не має бути стримуючим фактором  на виборах», — підкреслив  Геннадій Зубко.

Раніше Геннадій Зубко повідомляв, що 80 об’єднаних територіальних громад чекають рішення ЦВК щодо  оголошення перших виборів. Що у 2016 році перші вибори проведено у 25 ОТГ проведено вибори. ОДА готується подання до ЦВК щодо оголошення виборів в 38 громадах.

08.09.2016 - 16:52 | Views: 14027
Уряд виділив на вибори в ОТГ 10,460 тис грн, — Геннадій Зубко

Tags:

elections H.Zubko

Source:

Мінрегіон

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

16 September 2024

16 September 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 September 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...

16 September 2024