НАЗК запускає Марафон з управління корупційними ризиками
НАЗК запускає Марафон з управління корупційними ризиками

Під час цієї події уповноважені з питань запобігання та виявлення корупції зможуть на практиці відточити навички управління корупційними ризиками. Організатори обіцяють: на учасників чекає мінімум лекцій, багато практики та унікальний досвід.


Національне агентство з питань запобігання корупції запускає унікальний інтенсив. Під час марафону уповноважені з питань запобігання та виявлення корупції зможуть на практиці відточити навички управління корупційними ризиками. Організатори обіцяють: мінімум лекцій і багато практичних завдань.

Марафон від НАЗК стартує 13 вересня й триватиме три тижні. Завдяки онлайн-формату участь можуть взяти усі охочі уповноважені з будь-якого куточку України.

«Особливість марафону — мінімум теорії, максимум практики. Тому це унікальна можливість не тільки перевірити власні знання, але й отримати експертні поради для ефективного виконання посадових завдань уповноваженого», — наголосили організатори події.

Навчання буде інтенсивним й передбачає загалом чотири практичні завдання. Всі учасники отримають зворотний зв’язок від провідних експертів, ті, хто пройде увесь марафон — сертифікати, а кращі студенти — запрошення на участь у фінальному заході в Києві.

Щоб взяти участь, заповніть форму за цим посиланням.

Дедлайн для реєстрації на участь в марафоні — 11 вересня 2024 року.

Більше про те, як проходитиме марафон, читайте тут.


Проєкт реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та організації RMTeam Україна, імплементуючого партнеру проєкту «Будинок Доброчесності».

Views: 185
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: study
Read more: