64% ПДФО мають залишитися в громадах, - члени Комітету з питань місцевого самоврядування
64% ПДФО мають залишитися в громадах, - члени Комітету з питань місцевого самоврядування

«64% ПДФО – недоторкані і вони мають залишитися в громадах».


Про це заявив народний депутат України Віталій Безгін під час Форуму громад Прикарпаття «Реформи. Децентралізація. Євроінтеграція».

Народний депутат наголосив, що це позиція не тільки депутатів Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Збереження 64% ПДФО на рівні громад – це одне із тих рішень, які дозволили підтримати початок переговорів про вступ України до ЄС.

Народний депутат В’ячеслав Рубльов підтримав свого колегу, зазначивши, що члени Комітету проводять переговори з парламентарями, щоб вони підтримали цю позицію.

Відеозапис форуму:

 

 

Організатор Форуму громад Прикарпаття - Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Форум згуртував громади та регіональну владу Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької областей, а також народних депутатів України, офіс Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, Мінінфраструктури, асоціацій органів місцевого самоврядування.

Учасники Форуму обговорили питання, що стосуються актуального стану реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, міжнародного територіального співробітництва, викликів для органів місцевого самоврядування на Прикарпатті.

Views: 523
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: budget
Read more: