Конкурс на закупівлю послуг з розробки Комплексного плану просторового розвитку Кіптівської громади
Конкурс на закупівлю послуг з розробки Комплексного плану просторового розвитку Кіптівської громади

Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») оголошує конкурс на закупівлю послуг з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Кіптівської сільської територіальної громади.


План визначатиме функціональне призначення території, основні засади створення єдиної системи громадського обслуговування, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, розвитку та благоустрою території, цивільної оборони, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, розвитку екологічної мережі, охорони та збереження культурної спадщини, а також послідовність реалізації рішень, в тому числі поетапний підхід до планування та управління землекористуванням.

Щоб отримати повний текст запиту на участь у тендері та відповідні шаблони, будь ласка, надішліть електронного листа на адресу procgrantshov@dai.com, вказавши (1) своє ім'я, (2) посаду та (3) назву організації/компанії.

20 червня 2024 року о 14:00 Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» проведе віртуальну попередню конференцію перед подачею запитів, де зацікавлені учасники закупівлі отримають детальну інформацію та зможуть поставити запитання. Для реєстрації необхідно надіслати електронний запит на адресу procgrantshov@dai.com  до 18 червня 2024 року до 17:00 за українським часом. У темі листа, будь ласка, вкажіть “RFP-KYV-23-0423-2: Bidder’s Conference”. Лише зареєстровані зацікавлені учасники закупівлі отримають запрошення на попередню конференцію та будуть включені до списку розсилки для обміну подальшими запитаннями та відповідями, пов'язаними з запитом на участь у закупівлі.

Кінцевий термін для запитань: 21 червня 2024, 15:00 за київським часом на адресу procgrantshov@dai.com

Кінцевий термін подання пропозицій: 5 липня 2024 року, 19:00 за київським часом тільки на електронну адресу: ua-hoverla_bidsgrants@dai.com

Views: 2195
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: grant
Read more: