Планування роботи Піклувальної ради та критерії ефективності її діяльності (запис вебінару)

Як ефективно планувати роботу Піклувальної ради закладів освіти територіальної громади. Як створити план роботи Піклувальної ради. Як визначати пріоритети та підготувати річний план діяльності. Які ключові критерії ефективності та способи вимірювання результатів роботи Піклувальної ради закладів освіти. Які є практичні інструменти для планування та оцінки роботи Піклувальної ради. Відповіді на ці та інші запитання - у записі вебінару.


Разом із Надією Балабуст, експерткою Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, учасники вебінару не лише обговорили актуальні питання організації роботи Піклувальних рад, а й поділилися досвідом 16 громад-партнерів проєкту DECIDE, де такі ради успішно функціонують вже не один рік.

Презентація спікерки.

 

 

Записи усіх вебінарів DECIDE


Вебінар організовано в межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Її ключова мета – допомогти розвитку ефективної системи управління освітою на місцях.

Кампанію реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України і Всеукраїнською асоціацією ОТГ.

Views: 3140
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: osvita vebinar
Read more: