Організовуємо роботу Піклувальної ради закладів освіти (запис вебінару)

Як ефективно організувати роботу Піклувальної ради закладів освіти територіальної громади? Які повноваження та сфера впливу Піклувальної ради? Як розробити Положення про Піклувальну раду закладів освіти громади? Чому необхідно проводити навчання членів Піклувальної ради та які теми варто розглядати? Як організувати і провести перше засідання Піклувальної ради закладів освіти? Відповіді на ці та інші запитання - у записі вебінару від Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.


Разом із Надією Балабуст, експерткою Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, учасники вебінару лише обговорили актуальні питання організації роботи Піклувальних рад, а й поділилися досвідом 16 громад-партнерів проєкту DECIDE, де такі ради успішно функціонують вже не один рік.

Попередній вебінар "Покроковий план створення Піклувальної ради закладів освіти" є за посиланням.

Презентація спікерки.

 

 

Записи усіх вебінарів DECIDE


Вебінар провели в межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Ключова мета – допомогти розвитку ефективної системи управління освітою на місцях.

Кампанію реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України і Всеукраїнською асоціацією ОТГ.

Views: 183
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: osvita vebinar
Read more: