Покроковий план створення Піклувальної ради закладів освіти (запис вебінару)

Що таке Піклувальна рада закладів освіти? Які її повноваження? Чи обов'язково громаді створювати Піклувальну раду: це ініціатива громади чи вимога законодавства? Чому у громаді доцільно створювати одну Піклувальну раду для усіх закладів освіти? Відповіді на ці та інші питання ви знайдете у записі вебінару від Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.


Разом із Надією Балабуст, експерткою Швейцарсько-український проєкт DECIDE, учасники вебінару не лише обговорили актуальні питання створення Піклувальних рад, а й поділилися досвідом 16 громад-партнерів проєкту DECIDE, де такі ради успішно функціонують вже не один рік.

Презентація спікерки.

 

 

Записи усіх вебінарів DECIDE


Вебінар провели в межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Ключова мета – допомогти розвитку ефективної системи управління освітою на місцях.

Кампанію реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України і Всеукраїнською асоціацією ОТГ.

Переглядів: 66
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: освіта вебінар
Читайте також: