Навчання та реалізація кампаній по інформуванню мешканців деокупованих та постраждалих від воєнних дій громад
Навчання та реалізація кампаній по інформуванню мешканців деокупованих та постраждалих від воєнних дій громад

Шведсько-український Проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» запрошує органи місцевого самоврядування деокупованих та постраждалих від воєнних дій громад до навчання з можливістю отримати міні-грант на реалізацію інформаційної кампанії.


Проєкт проведе навчання та надасть підтримку громадам в реалізації кампаній, спрямованих на посилення інформування та залучення жителів до вирішення місцевих проблем за наступними напрямками:

  • про послуги, що надаються в громаді (адміністративні, соціальні, медичні тощо) з акцентом на виклики воєнного стану;
  • про використання (популяризацію, впровадження) інструментів участі в громаді;
  • залучення та інтеграцію ВПО до життя в громаді;
  • інших, спрямованих на вирішення місцевих проблем та залучення мешканців до прийняття рішень у громаді.

Для зацікавлених громад 16 червня о 14:00 буде проведена інформаційна сесія онлайн щодо умов надання підтримки та складання заявки. Для участі просимо зареєструватися за посиланням

Проєкт PROSTO безпосередньо (напряму) оплачує товари і послуги згідно затвердженого кошторису інформаційного плану. Бюджет фінансування до 20 тисяч грн.

Планується, що прийом заявок на підтримку проведення інформаційних кампаній триватиме   до 30 липня 2023.  Термін реалізації інформаційних кампаній не має перевищувати 2 місяців.

Щодо запитань та уточнень звертайтеся до Павла Пущенка, експерта з напрямку інформування та залучення проєкту PROSTO: 063 4785562; pavlo.pushchenko@prosto.in.ua

Views: 3323
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: study
Read more: