Об’єднані територіальні громади Дніпропетровщини розпочинають співпрацю з міжнародними партнерами

Відбулась робоча зустріч представників Фундації Менеджерських Ініціатив Республіки Польща пана Павла Прокопа та Богдана Юрчука з Ленінською (Грушівською) сільською об’єднаною територіальною громадою Дніпропетровської області.

В процесі робочого візиту були опрацьовані документи, що характеризують економічний, промисловий та кадровий потенціал громади, визначені напрямки роботи заступників голови виконкому з у соціально – гуманітарній та фінансово-економічній сфері, розглянуті питання стратегії розвитку громади. Проведено обмін досвідом з головою громади та Павелом Прокопом про можливість прийняття власної стратегії розвитку сільської об’єднаної громади.

В рамках візиту польських колег відбулась зустріч зі спеціалістами та керівниками служб виконавчого комітету ради громади. В ході зустрічі вивчені питання кращого досвіду функціонування громади участі в процесі роботи кожного працівника апарату. Проведено ґрунтовний вичерпний обмін думками, послідовна дискусія по всіх напрямках розвитку територій та особливостей польського досвіду в розбудові стратегії розвитку сільської громади.

Проведено опитування по методиці «Радар» для виявлення спільної позиції основних напрямків розробки стратегії розвитку.

Шановних гостей ознайомили з інфраструктурою, промисловими підприємствами, історичними пам’ятками Ленінської ОТГ, а саме, історичного музею в ЗОШ I-II ст., історичного куточка «Козацької доби Запорізьких січей» в с. Токівське. 

Польські колеги мали можливість поспілкуватись з жителями населених пунктів Ленінське, Тік, Червоний Тік, Токівське, Усть – Кам’янка, Гранітне.

Область:

Дніпропетровська область

Source:

Офіс реформ

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

27 September 2024

27 September 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 September 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 September 2024