How to assist the medical staff during the COVID-19 pandemic– advice for the local self-government from Volodymyr Kurpita

Peculiarities of testing for the coronavirus, means of individual protection and medical staff assistance were highlighted by infectious disease specialist Volodymyr Kurpita during the third webinar of the course «#COVID19 Pandemic. Practical tips for the local self-government».

Share the news:

Comments:
Profilepic
Volodymyr Krasnoholovets
22.05.2020 - 01:26
А де ж мова про саму хворобу, як її лікувати?? Якби мені, фізику, запропонували виступити на такому вебінарі, то в першу чергу розказав би людям, як лікувати хворих на коронавірус в найстисліші строки і так, аби не водити ніякого карантину взагалі. Оскільки те, що відбувається в країни вже 2 місяці нічим іншим як розвалом господарства назвати не можна. Отже, для початку потрібно організувати встановлення лазерних апаратів "Геліос" в розрахунку 1 апарат на 10 000 населення Звісно, що 1 на 600 людей - це ідеальна ситуація і цього можна було досягти, адже президент виділив 65 млрд. гривень на боротьбу з коронавірусом. За ці кошти можна було б виробити 65 000 апаратів. "Геліос" виліковував би коронавірус за пару днів - по 1 сеансу на день впродовж 20 хв. на одного хворого було б достатньо. Всі новоприбулі до села чи міста мали б негайно пройти дводенну профілактику лазерної терапії. ВСЕ!!! В чому проблема, якої немає??? Є українська високо-наукова найпередовіша медична техніка - лазерний апарат "Геліос", чому й досі він не задіяний для лікування людей? Якщо на високих посадах стоять нетямущі люди, то ви хоч би слухали знаючих людей. Чи у вас дійсно така мета аби всі повимирали та повиїзджали з України?
Відповісти
Default image
Микола
07.04.2021 - 11:56
Публікації вже майже рік, а її актуальність тільки зростає. На сьогодні медики потребують всебічної допомоги, бо ситуація по всій країні критична. Зараз йде третя хвиля захворюваності коронавірусом, я вже перехворів восени, було погано, спочатку не хотів вірити, що це COVID-19. Але довелося викликати швидку, приїхали лікарі та після обстеження відразу забрали до лікарні з підозрою на коронавірус. Добре, що зараз УЗД у Києву можливо зробити вдома у хворого https://medikom.ua/ru/uzi-kiev/ як раз після цього єкспресс-обстереження я і потапив до лікарні. Розумію, що існує ризик повторного захворювання, але як захиститися? Варіант вакцинації пока не розглядаю, бо не вірю, що зараз вакцина якісна.
Відповісти
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

20 September 2024

20 September 2024

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю. Інтерв’ю Юрія Фомічева

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю....

Славутицький міський голова Юрій Фомічев про те, як за рахунок міжнародної співпраці подвоїти місцевий бюджет і...

19 September 2024

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10 міст 4 районів та більше 300 сіл та селищ в Україні

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10...

19 вересня 2024 року Верховна Рада України ухвалила Постанову про перейменування окремих населених пунктів та районів...

19 September 2024

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності Всеукраїнської асоціації ОТГ

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності...

Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад оголошує конкурс на вакантну посаду експерта(ки) з...