DOBRE запрошує молодь з громад - партнерів програми взяти участь у молодіжній школі «DOBRE-ЛІД: Лідерство, ідеї, демократія»

Що потрібно для якісних змін в управлінні громадами і впровадження інноваційних рішень? Насамперед – нові лідери. Програма DOBRE запрошує молодих ініціативних людей з громад-партнерів взяти участь у молодіжній школі «DOBRE-ЛІД: Лідерство, ідеї, демократія» і стати такими лідерами.  Учасники школи матимуть можливість зміцнити свій лідерський потенціал, отримати розуміння належного урядування, і побачити, як можна досягти кар’єрного успіху у сфері місцевого самоврядування та змінювати життя своїх громад на краще. І все це – в інтерактивній формі симуляційних сесій, креативних завдань, розв’язання реальних проблем громад. Випускники школи матимуть розуміння, навіщо і як вони можуть долучитися до впровадження або поліпшення практик урядування у своїх громадах, вмітимуть генерувати ідеї і проекти для вирішення проблем громад, навчаться доводити на практиці свій потенціал приносити користь громаді й отримають шанс стати справжніми місцевими лідерами, готовими зайняти керівні позиції у своїх громадах.

Основні теми школи: належне урядування, громадський нагляд і доброчесність, вирішення проблем, дизайн-мислення для нестандартних рішень.

Ми шукаємо саме вас, якщо ви маєте цікаві ідеї і готові впроваджувати їх у своїх ОТГ. Приєднуйтесь! Буде цікаво і весело.

Заповнити заявку на форум можна ТУТ

Умови і правила.  До участі у конкурсі запрошуємо молодих людей від 16 до 35 років, які проживають на території ОТГ, що беруть участь у програмі DOBRE.  Повний перлік є тут та тут. Відбір учасників – на конкурсній основі. Щоб взяти участь у конкурсі, будь ласка, заповніть аплікаційну форму онлайн. Надсилаючи заявку, заявник погоджується з умовами участі у проекті. Неповні та невчасно подані заявки розглянуті не будуть. Кінцевий термін подачі заявок – 11 лютого 2018 року.

Групи учасників будуть визначені організаторами на підставі інформації, отриманої з заявок, з метою забезпечення рівного регіонального представництва та надання можливості учасникам налагодити контакти з молоддю з ОТГ з інших областей. Програма DOBRE забезпечує проживання та харчування учасників під час проведення школи, та відшкодовує вартість проїзду за наданими залізничними / автобусними квитками.

06.02.2018 - 12:26 | Переглядів: 17669
DOBRE запрошує молодь з громад - партнерів програми взяти участь у молодіжній школі «DOBRE-ЛІД: Лідерство, ідеї, демократія»

Теги:

молодь

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

17 жовтня 2024

Розпочався конкурсний відбір громад Київщини для участі у проєкті з визначення пріоритетів у відновленні

Розпочався конкурсний відбір громад Київщини...

Асоціація міст України спільно з Вестмінстерською фундацією за демократію (WFD) оголошують конкурсний відбір для...

17 жовтня 2024

«ШоТам по комунікації»: громади обговорили дієві підходи до взаємодії з бізнесом і жителями

«ШоТам по комунікації»: громади обговорили...

10-11 жовтня медіа ШоТам за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» об’єднало понад 100 голів громад та їхніх заступників з...

17 жовтня 2024

Затверджено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих

Затверджено зміни до Переліку територій, на...

Наказом Мінреінтеграції від 16 вересня 2024 року №293 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися)...

17 жовтня 2024

Президент підписав Закон «Про публічні консультації»

Президент підписав Закон «Про публічні...

  Президент підписав Закон України «Про публічні консультації» (законопроєкт №4254). Як повідомлялося, Закон...