Депутати обласної та районних рад пізнають реформу децентралізації

Сьогодні на базі Запорізького ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» спільно з Запорізькою обласною радою та проектом «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) відбулась одноденна фахова майстерня для представників обласної та районних рад на тему: «Особливості формування територіальних громад області в умовах децентралізації».

Під час заходу спікер Олександр Даниленко ознайомив присутніх з нормативно-правовим забезпеченням реформи органів місцевого самоврядування та децентралізації, зі станом та перспективами об’єднання громад області та іншими не менш важливими питаннями.

Директор Регіонального Центру відзначив наголосив на тому, що наразі багато людей об’єднали свої зусилля заради успішного впровадження реформи в Україні.

- Наразі співпраця неймовірно важлива для досягнення спільної мети. Наш Центр дійсно плідно співпрацює зі всіма гілками влади, зокрема з Запорізькою обласною радою та Асоціацією обласних та районних рад. Підтвердженням цього є сьогоднішній захід, в рамках якого нам вдалось поговорити про сьогодення та перспективи реформи децентралізації в України, - підкреслив Олександр Свистун.

Зустріч відзначилась палкою дискусією між спікером та учасниками фахової майстерні стосовно подальшої долі районних рад, факторів оцінки спроможності та земельних питань.

27.07.2017 - 12:16 | Переглядів: 6477

Приєднані зображення:

Область:

Запорізька область

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

27 вересня 2024

27 вересня 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 вересня 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 вересня 2024