Органи місцевого самоврядування області навчались поданню проектів розвитку територіальних громад

Вінницька обласна асоціація органів місцевого самоврядування за участю представників профільних департаментів облдержадміністрації провела семінар-нараду «Про 14-й обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад». 25 січня перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська розпочала нараду з озвучення основних термінів подання проектів для реєстрації їх на конкурс. Вона зазначила, що до 17 лютого 2017 року необхідно провести онлайн-реєстрацію проектів, а до 16 години 28 лютого 2017 року подати документи в паперовому вигляді, відповідно, з 1 травня 2017 року учасники конкурсу зможуть розпочати реалізацію проектів. Таким чином переможці конкурсу матимуть достатній запас часу для ефективного впровадження своїх проектів до кінця року та максимального освоєння бюджетних коштів.

Керівники Центрів обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Володимир Репей та Віктор Іщук ознайомили представників районних та міських рад і адміністрацій з особливостями експертної оцінки, місячного та фінального звітів учасників впровадження проектів розвитку територіальних громад.

Перед присутніми виступили працівник Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Інесса Ратушняк та Департаменту фінансів Олег Бабій, а також Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Оксана Швець, які зазначили особливості розподілу коштів, передбачених для реалізації 14-ого обласного конкурсу та основні напрямки проектів: підтримка людей з обмеженими фізичними можливостями, збереження історико-культурної спадщини, розвиток спортивної та туристичної інфраструктури населених пунктів, заходи екологічного спрямування, які підготовлені відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року №1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів» та які отримали позитивний екологічний висновок Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, заходи щодо енерго- та ресурсозбереження в закладах системи охорони здоров’я, освіти, культури та соціального захисту.

Область:

Вінницька область

Джерело:

Сайт Вінницької ОР

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

20 вересня 2024

20 вересня 2024

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю. Інтерв’ю Юрія Фомічева

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю....

Славутицький міський голова Юрій Фомічев про те, як за рахунок міжнародної співпраці подвоїти місцевий бюджет і...

19 вересня 2024

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10 міст 4 районів та більше 300 сіл та селищ в Україні

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10...

19 вересня 2024 року Верховна Рада України ухвалила Постанову про перейменування окремих населених пунктів та районів...

19 вересня 2024

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності Всеукраїнської асоціації ОТГ

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності...

Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад оголошує конкурс на вакантну посаду експерта(ки) з...