Понад 70 громад та ОВА пройшли офлайн навчання з комунікацій за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»
Понад 70 громад та ОВА пройшли офлайн навчання з комунікацій за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

На початку жовтня 143 фахівці місцевого самоврядування та обласних військових адміністрацій Чернігівської, Харківської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Сумської, Закарпатської та Житомирської областей пройшли навчання за дводенною програмою з комунікацій у Києві. Проведення тренінгів та семінарів за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» організувала ГО «Комунікації для змін».


Навчальна програма розроблена на основі аналізу потреб органів місцевого самоврядування та спрямована на покращення рівня публічних комунікації в громадах та збільшення ефективності їх взаємодії з жителями та партнерами.

Тренінги та семінари охопили такі теми:

  • розроблення комунікаційний кампаній;
  • комунікація у соціальних мережах та інших цифрових каналах;
  • використання штучного інтелекту для потреб комунікаційників ОМС;
  • кризові комунікації;  
  • навички публічного виступу.

 

 

Юрій Кушнір, секретар Лозівської міської територіальної громади Харківської області:

«Ефективні комунікації в громаді дуже важливі, особливо в час війни. Правильна їх побудова сприяє створенню сприятливого клімату в суспільстві та допомагає своєчасно і правильно реагувати на виклики сьогодення. Велика вдячність за цей тренінг».

Ольга Полінгер, керівниця відділу з питань туризму та міжнародних відносин Білгород-Дністровської міської територіальної громади Одеської області:

«Чудовий тренінг та його наповнення. Було дуже корисно дізнатись деталізацію застосування інструментів комунікації та обмінятися досвідом з колегами. Комунікації – це той інструмент, яким має володіти кожен відділ ОМС, аби правильно висвітлювати свою роботу і формувати позитивне комплексне враження».

Наступним етапом навчальної програми є онлайн консультації для комунікаційних команд ОВА та громад-партнерок Проєкту «ГОВЕРЛА», які розпочнуться наприкінці жовтня. Під час консультацій тренерки ГО «Комунікації для змін» допомагатимуть комунікативними рішеннями підсилювати голос органів місцевого самоврядування та вирішувати ті виклики, які залежать від ефективності комунікацій.

 

Переглядів: 142
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: комунікації
Читайте також: