5 вересня - вебінар проєкту DECIDE "Організація та ведення військового обліку працівників освіти"
5 вересня - вебінар проєкту DECIDE "Організація та ведення військового обліку працівників освіти"

5 вересня 2023 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Організація та ведення військового обліку працівників освіти».


Питання, пов'язані із веденням персонального військового обліку в різних установах та організаціях, зокрема освіти, завжди виникали. Зважаючи на введення воєнного стану в Україні та суттєві зміни до порядку військового обліку, ці питання потребують особливої уваги.

Під час вебінару із Андрієм Мацокіним, експертом проєкту DECIDE, планують обговорити:

  • організацію і етапи ведення військового обліку;
  • визначення відповідальних осіб;
  • порядок контролю і межі відповідальності.

Є запитання? Залишайте їх у реєстраційній формі ось тут: https://forms.gle/wmM9nLswxrv89JsH8    

Дата і час: 5 вересня 2023 року, 14:00.

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу "Децентралізація"

 

Переглядів: 1755
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: