15 серпня - вебінар про підготовку до нового 2023/2024 навчального року
15 серпня - вебінар про підготовку до нового 2023/2024 навчального року

15 серпня 2023 року о 14:00 розпочнеться вебінар на тему: «Підготовка до нового навчального року: кадрова документація», організований швейцарсько-українським проєктом DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».


Зовсім скоро стартує новий навчальний рік – підготовка до нього у територіальних громадах активно триває. Про це і піде мова на вебінарі, з акцентом на темі кадрової документації.

Так, разом із експертом Сергієм Яцковським учасники вебінару розбиратимуться у:

  • функціях та документальному оформленні роботи постійно діючої технічної комісії з обстеження приміщень та інженерно-технічних комунікацій закладу освіти;
  • переліку НПА, якими слід керуватись до підготовки до нового навчального року 2023/2024 та інших чинниках, що будуть впливати на роботу закладу освіти вже з 1 вересня.

Якщо маєте запитання, залишайте їх у реєстраційній формі: https://forms.gle/KAD48jiD4kPeYcWV8

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу "Децентралізація"

 

Переглядів: 1828
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: