Виконавчий секретар Президії Конгресу Олексій Кулеба зустрівся з директором Міжнародного республіканського інституту в Україні
Виконавчий секретар Президії Конгресу Олексій Кулеба зустрівся з директором Міжнародного республіканського інституту в Україні

Подальшу співпрацю, а також розвиток громад і регіонів в умовах повномасштабного вторгнення рф, обговорили під час зустрічі Виконавчий секретар Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба та директор Міжнародного республіканського інституту в Україні Майкл Дракмен.

Про це повідомляє сайт Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

«Щиро вдячний іноземним партнерам за внесок у розвиток врядування в Україні. В умовах війни важливо зберегти горизонтальне управління. Однак варто забезпечити дієву вертикаль там, де цього вимагає безпекова ситуація», – зазначив Олексій Кулеба.

Представники Міжнародного республіканського інституту в Україні презентували дослідження, яке засвідчило довіру до української влади серед українців і підтримку інтеграції в ЄС та НАТО. До того ж 84% учасників дослідження вважають майбутнє України обнадійливим.

«Наше муніципальне опитування продемонструвало, що українці вірять у краще майбутнє своїх міст і хочуть брати участь у визначенні пріоритетів відбудови разом із місцевою владою. Тому для успішного відновлення України вкрай важливо забезпечити справжню взаємодію громадян, місцевої та центральної влади», – наголосив Майкл Дракмен.

Присутні обговорили також підтримку Міжнародним республіканським інститутом діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України та Регіональних офісів міжнародного співробітництва.

Крім того, Виконавчий секретар Президії Конгресу розповів про план дій щодо обговорення нової доктрини розвитку України.

«У нас усіх попереду багато спільної роботи для реалізації доктринальних планів трансформації України, які Президент України озвучив перед парламентом із нагоди Дня Конституції», – повідомив Олексій Кулеба.

 

Переглядів: 1094
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: Конгрес місцевих та регіональних влад
Новини з Конгресу: євроінтеграцію підсилять інституційно
Енергетична стійкість: бізнесу – дешеві кредити, громадянам – безвідсоткові кредити, ОСББ – безповоротні гранти
«Маємо надзвичайно переконливі результати».  Олексій Кулеба підбив підсумки Другого Міжнародного Саміту міст та регіонів
Сильні настільки, наскільки об’єднані: у Київ на Другий Міжнародний Саміт з’їхалися представники іноземних громад
Читайте також: