«Маємо надзвичайно переконливі результати». Олексій Кулеба підбив підсумки Другого Міжнародного Саміту міст та регіонів

 

Виконавчий секретар Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба підбив підсумки Другого Міжнародного Саміту міст та громад. За його словами, учасникам вдалося досягти низки домовленостей та підписати важливі документи.

«Другий  щорічний Міжнародний саміт міст і регіонів завершується із надзвичайно переконливим результатом. Сьогодні було підписано 8 нових угод та меморандумів у рамках міжнародного територіального співробітництва з гуманітарних питань, зокрема ВПО, а також енергетики, транспорту, освіти та культури. Додатково підписані ще 4 меморандуми про міжнародне медичне партнерство. І найголовніше – Декларація, яку ми сьогодні опублікували у відкритому доступі і ви могли до неї долучитися», – зазначив Олексій Кулеба.

Виконавчий секретар Президії Конгресу підкреслив, що наразі Україна може чинити опір ворогу завдяки стійкості Збройних сил, єдності народу та підтримці міжнародної спільноти.

Він також подякував всім учасникам за залучення до Саміту та участь в обороні нашої країни.

«Ми перебуваємо у країні, де 806 день йде повномасштабна атака. Країни, яка набагато переважає нас в кількості населення, зброї та іншому. Хочу подякувати кожному керівнику територіальної громади, губернатору, меру міста. Тому що дуже важливо бути безпосередньо там, де ви можете допомогти і розповісти про те, що відбувається у вас в громадах. А також дуже хочу подякувати нашим міжнародним партнерам за вашу стійкість, хоробрість і за те, що ви сьогодні у Києві попри все», – заявив Олексій Кулеба.

Переглядів: 326
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: Конгрес місцевих та регіональних влад
«Маємо надзвичайно переконливі результати».  Олексій Кулеба підбив підсумки Другого Міжнародного Саміту міст та регіонів
Сильні настільки, наскільки об’єднані: у Київ на Другий Міжнародний Саміт з’їхалися представники іноземних громад
Максимальна увага підтримці армії та економіки - Президент звернувся до представників громад
Пріоритети регіональної політики: в Офісі Президента відбулася зустріч із делегацією Представництва ЄС в Україні
Читайте також: