Харківська ОВА та штат Аризона підписали Меморандум про співпрацю
Харківська ОВА та штат Аризона підписали Меморандум про співпрацю

Харківська обласна військова адміністрація та штат Аризона (США) уклали Меморандум про співробітництво.

З цією метою Харківську область відвідала делегація штату Аризона у складі представників підприємств військово-оборонного комплексу, ІТ та кібербезпеки, науково-дослідних організацій, гірничо-добувних компаній, голови Комітету Палати Представників штату, керівника Комітету зовнішніх справ, офісів губернатора та сенатора, провідної юридичної компанії штату.

Зустріч з делегацією провів заступник начальника обласної військової адміністрації Євген Іванов.

За інформацією сайту Харківської обласної військової адміністрації, під час зустрічі сторони обговорили питання подальшої участі штату у відбудові Харківської області.

Повідомляється, що наступним кроком має стати підписання Меморандуму про побратимство між Аризоною та Харківською областю.


Нагадаємо, учасники Міжнародного саміту міст та регіонів, який пройшов у Києві 20 квітня та об’єднав муніципалітети з понад 50 краї світу, задекларували готовність спільними зусиллями допомагати в розбудові мирного, демократичного та заможного майбутнього, сприяти становленню всеосяжного справедливого та сталого миру в Україні для забезпечення міжнародної безпеки й стабільності всього світу.

Переглядів: 1627
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: партнерство
Читайте також: