Громади-партнери Програми USAID DOBRE затвердили перші комунікаційні плани
Громади-партнери Програми USAID DOBRE затвердили перші комунікаційні плани

Знам’янська громада Кіровоградської області та П’ядицька громада Івано-Франківської області уже затвердили свої комунікаційні плани. Ці дві громади уже створили документ із урахуванням додаткових консультацій експертів Програми USAID DOBRE.


«Громади, з якими ми працюємо в межах Програми USAID DOBRE чітко розуміють, що комунікація приносить результат, коли вона системна і постійна. Саме тому Український кризовий медіа-центр допомагає громадам опанувати такий ефективний інструмент, як комунікаційний план. Ми спільно покроково стуктуруємо комунікаційні цілі, завдання, ключові повідомлення, цільові авдиторії та канали комунікації громади. Таке планування допоможе їм реалізувати власні стратегії, програми відновлення та розвитку. І, сподіваємось, покращить поінформованість та довіру серед людей», - зазначила Ірина Малик, координаторка комунікації децентралізації Програми USAID DOBRE.

Загалом підготовчий тренінг зі створення комунікативних планів пройшли представники 26 громад-партнерів Програми USAID DOBRE. Громади також вже розпочали роботу над документом, консультації експертів також тривають.


Як будувати стратегії та план комунікації та комунікувати ефективно - практичні алгоритми та конкретні алгоритми надає Український кризовий медіа-центр, комунікаційний партнер Програми USAID DOBRE. Більше читайте за посиланням

Переглядів: 1460
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: комунікації
Читайте також: