Бровари набули нових побратимів в Німеччині
Бровари набули нових побратимів в Німеччині

Місто Бровари та німецькі міста Ерланген та Єна побраталися.


Броварський міський голова Ігор Сапожко, лорд-мер Ерлангену Флоріан Янік та лорд-мер Єни Томас Ніцше підписали угоду щодо започаткування партнерства солідарності та підтримки.

Про це повідомив Броварський міський голова, зазначивши що підписання документу відбулося онлайн.

«Передав щиру вдячність від мешканців нашої громади за вже надану гуманітарну допомогу від Єни та Ерлангена: речі, генератори, медичне обладнання та медикаменти, спецавтотранспорт для наших комунальних підприємств, за теплий прийом нашої делегації у Ерлангені, а головне - за розуміння ситуації та підтримку боротьби українського народу за свободу та вільне життя на своїй землі», - написав у соцмережі Ігор Сапожко.

Раніше в Офісі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України наголосили на тому, що «Масштабування мережі солідарного партнерства між українськими і зарубіжними муніципалітетами, регіонами створить основу для тісної довготривалої співпраці. Така співпраця потрібна всім сторонам. При цьому важливо, щоб кожна наша громада мала свій кейс з поточних потреб і повоєнних планів стратегічного розвитку території».

Нагадаємо, Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України готує на квітень міжнародний саміт міст та регіонів.

Переглядів: 2630
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: партнерство
Читайте також: