В Авангардівській громаді модернізували ЦНАП

1 червня 2021 року в Авангардівській громаді Одеської області відбулося свято відкриття належного ЦНАП, модернізованого за підтримки Програми ЄС «U-LEAD з Європою». Громада облаштувала центр у новій триповерховій адміністративній будівлі, прибудованій до будинку культури. Дизайн-проєкт Центру був розроблений Програмою «U-LEAD з Європою».

Модернізований ЦНАП надаватиме майже 11 тисячам мешканців понад 130 послуг включно з послугами соціального характеру, реєстрацією місця проживання, землі, бізнесу та нерухомості. Також у ЦНАП надаються послуги з реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчень водія. За підтримки U-LEAD у громаді також створене віддалене робоче місце адміністратора у селі Нова Долина, на якому надається 73 адміністративні послуги.

«Ми дякуємо нашим партнерам за ефективну співпрацю та проактивну позицію у модернізації ЦНАП громади до належного. Впевнена, мешканці та бізнес спільнота відчують зміни у якості надання державних послуг, що сприятиме стійкому розвитку Авангардівської громади», – зазначила Ольга Глазунова, керівник команди в Україні напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою».

Сучасне та комфортне приміщення ЦНАП збудували за рахунок коштів місцевого бюджету, Громада виділила фінансування у розмірі понад 11,5 мільйонів грн. За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» тринадцять робочих місць основного офісу ЦНАП облаштовані сучасними меблями, технікою, програмним забезпеченням та системою автоматизації роботи ЦНАП «Вулик». Також у рамках Програми всі співробітники Центру та ВРМ пройшли навчання за 5-модульною системою щодо особливостей надання адміністративних послуг, роботи з клієнтами, ділової етики, гендерних питань та інших важливих тем, з якими щодня стикається персонал належного ЦНАП.

Сергій Хрустовський, голова Авангардівської громади, наголосив: «Наша громада успішно розвивається та має багато планів та проєктів. Функціонування належної системи доступу до адміністративних послуг є необхідною умовою для стійкого розвитку, і ми дуже вдячні нашим європейським партнерам, Програмі «U-LEAD з Європою» за підтримку та допомогу у створенні належного ЦНАП».

Загалом, до кінця червня 2021 року в Одеській області запрацює 10 ЦНАП, створених чи модернізованих за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

01.06.2021 - 16:27 | Переглядів: 5868

Приєднані зображення:

Теги:

адміністративні послуги

Область:

Одеська область

Громади:

Авангардівська територіальна громада

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

06 вересня 2024

«DECIDE: ВІДБУДОВА»: в ліцеї Ріпкинської громади облаштували сучасне укриття

«DECIDE: ВІДБУДОВА»: в ліцеї Ріпкинської...

У ліцеї Ріпкинської громади, що на Чернігівщині, відтепер є сучасне укриття, яке стане безпечним та комфортним...

03 вересня 2024

На Прикарпатті Програма USAID DOBRE допомогла створити веломаршрут на території чотирьох громад

На Прикарпатті Програма USAID DOBRE допомогла...

31 серпня в Коломиї на Івано-Франківщині офіційно відкрили веломаршрут «Роверове Покуття», створений за підтримки...

29 серпня 2024

Згуртованість та синергія: досвід Козельщинської громади Полтавщини

Згуртованість та синергія: досвід...

Якісні зміни у громаді відбуваються не лише завдяки фінансовому ресурсу. Визначальну роль відіграє мотивація та...

27 серпня 2024

4 млн євро від всіх доступних програм ЄС — секрети успіху Івано-Франківська

4 млн євро від всіх доступних програм ЄС —...

15 управлінців громад із Харківської, Запорізької, Сумської, Одеської та інших областей України тиждень в рамках...