Більше 25 тисяч мешканців Мереф'янської ОТГ отримуватимуть якісні адмінпослуги у модернізованому ЦНАП

7 вересня в місті Мерефа Харківської області відкрився Центр надання адміністративних послуг, до модернізації якого долучилися українські та шведські експерти. Жителі громади отримали доступ до 200 видів якісних адмінпослуг, включно з найнеобхіднішими.

Допомогу в інституційному створенні, модернізації центру та устаткуванні 14 робочих місць ЦНАП меблями та IT технікою громаді надала Програма «U-LEAD з Європою». Також персонал пройшов курс тренінгів за п’ятимодульною системою, в тому числі, і тренінг по роботі з програмним комплексом автоматизації роботи ЦНАП «Вулик»”, який було інстальовано та розроблено проектом EGOV4UKRAINE, що реалізується в рамках Програми «U-LEAD з Європою».

Реконструкцію приміщення, яке займає майже 900 кв. м громада провела своїми силами та завдяки допомозі Міністерства соціальної політики України та Харківської обласної державної адміністрації.

Сусанна Делланс, керівник напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою»: «Надання якісних адміністративних послуг мешканцям є одним з пріоритетних завдань місцевої влади, яка завдяки децентралізації отримала не тільки нові можливості, але і більшу відповідальність за майбутнє громади. Ми надзвичайно раді, що Мерефянська громада стала учасницею нашої Програми і вітаємо її мешканців з відкриттям модернізованого Центру, який надаватиме тільки якісні адміністративні послуги в комфортних умовах».

Юлія Світлична, голова Харківської обласної державної адміністрації: «ЦНАП у Мерефі – це прекрасний приклад співпраці наших міжнародних партнерів, Програми «U-LEAD з Європою», Уряду, Міністерства соціальної політики та місцевої влади на благо мешканців громад. Ми вдячні всім партнерам за внесок у розвиток нашого регіону та сподіваємося, що у майбутньому ще більше мешканців області будуть отримувати якісні адмінпослуги. Тому націлені працювати і далі як над розвитком мережі сучасних ЦНАПів, так і над розширенням послуг, які вони надають».

Нагадаємо,  в рамках Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» буде створено та модернізовано до 600 ЦНАП в громадах України до кінця 2020 року.

09.09.2019 - 09:24 | Переглядів: 13564
Більше 25 тисяч мешканців Мереф'янської ОТГ отримуватимуть якісні адмінпослуги у модернізованому ЦНАП

Приєднані зображення:

Теги:

адміністративні послуги

Область:

Харківська область

Громади:

Мереф'янська територіальна громада

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

20 травня 2024

Дві полтавські громади стають здоровішими разом завдяки співпраці

Дві полтавські громади стають здоровішими разом...

В ході децентралізації у Лохвицькому районі Полтавської області сформувалися три громади: Лохвицька, Сенчанська та...

01 травня 2024

Як у Білоцерківській громаді, що на Полтавщині, діти створюють соціальні проєкти та змінюють громаду

Як у Білоцерківській громаді, що на Полтавщині,...

Як Білоцерківська громада, що на Полтавщині, почала свій шлях у проєкті DECIDE, які цікаві проєкти вдалося втілити та...

19 квітня 2024

У Овруцькій громаді роблять ставку на проєктну діяльність

У Овруцькій громаді роблять ставку на проєктну...

Створити сектор проєктного менеджменту – таке рішення прийняла Овруцька громада, беручи участь у програмі підтримки...

01 квітня 2024

Якісні медичні послуги у селі: досвід Полицької громади

Якісні медичні послуги у селі: досвід Полицької...

Громада з Рівненщини створила власний Центр первинної медико-санітарної допомоги. Їм допомогли експерти місцевого...