У Володимирі-Волинському відкрили центр надання адміністративних послуг

Він особливий тим, що обслуговуватиме і місто, і район. Це другий ЦНАП після Голобської об’єднаної територіальної громади, облаштований на Волині в рамках міжнародного проекту.

«Сьогодні у Володимирі-Волинському відкрито перший у Західній Україні міськрайонний ЦНАП, який утворений шляхом об’єднання двох ЦНАПів: райдержадміністрації і міської ради. Ми створили єдиний інтегрований офіс надання адміністративних послуг. Цей ЦНАП є досить технологічний, електронна система керування чергою, електронний документообіг і система звукозапису розмов, відеонагляду, а найголовніше – широкий набір адмінпослуг для мешканців, який у подальшому тільки розширюватиметься. Сподіваюся, послуги тут надаватимуться швидко, якісно і в оптимальні терміни», – розповідає координатор проекту Роман Матвійчук.

ЦНАП створили на 260-ти квадратних метрах, на його створення витратили 1,79 мільйона гривень. Із них 1,25 мільйона – грантові кошти, 525 тисяч – кошти міського бюджету і 15 тисяч – районного. При цьому 180 тисяч гривень зекономлено в результаті проведення електронних аукціонів в системі електронних закупівель «Прозорро».

В рамках проекту заплановано створити 15 ЦНАПів у Волинській, Львівській і Рівненській областях. Наступними будуть ЦНАПи в Маневицькій і Ковельській райдержадміністраціях, а також у Любомлі і Старій Вижві.

Область:

Волинська область

Source:

«ВАР»

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

16 September 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 September 2024

16 September 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 September 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...