Делегація програми BFC SEE вивчала досвід муніципалітетів Львівщини

15 березня 2017 року директор Центру розвитку місцевого самоврядування у Львівській області Андрій Бринь разом із представниками програми Business Friendly Certification South East Europe (BFC SEE) Іванною Богосавлєвіч-Чікіч та Амрою Яганьяц відвідали м. Дрогобич та м. Трускавець.

Під час зустрічі із міським головою Трускавця Андрієм Кульчинським було обговорено інвестиційний потенціал Трускавця у сфері рекреації та туризму, а також можливість створення Трускавецької ОТГ із урахуванням останніх прийнятих законопроектів, передусім про об'єднання громад на межі районів. 

В Дрогобичі міський голова Тарас Кучма наголосив учасникам зустрічі про важливість надання публічних послуг жителям, а також про абсолютно нові підходи до наповнення електронних інформаційних ресурсів свого міста.

Варто зазначити, що спеціалісти програми BFC SEE відзначили інноваційні підходи обох муніципалітетів у сфері залучення та супроводу інвестицій.

Таким чином, сьогодні завершився триденний візит делегації програми BFC SEE у Львівську область з метою аналізу та вивчення досвіду муніципалітетів регіону в контексті підготовки майбутніх програм сертифікації уже в нашій країні.

16.03.2017 - 18:42 | Views: 6766

Attached images:

Область:

Львівська область

Source:

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

16 September 2024

16 September 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 September 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...

16 September 2024