Комунікатори громад Дніпропетровщини вивчали особливості ефективного контенту інтернет ресурсів

Через соцмережі знайомляться, знаходять роботу, дружать і навіть закохуються. На Дніпропетровщині активісти-волонтери децентралізації через групи в соцмережі розпочали активно обговорювати процеси створення громад і мотивувати "пасивних" місцевих керівників формуванням громадської думки щодо переваг децентралізації.

Сьогодні ми не просто поговоримо про це - практиці вчитися формувати суспільний контент комунікацій громади. Допоміг у цьому Дніпропетровському відокремленому підрозділу Установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" проект EGAP Наталья Пискоха Алексей Зеливянский (Oleksii Zelivianskyi) Olena Saienko.

Перед представниками 34 громад Дніпроптеровщини, які відповідають за комунікації громад, виступили представники Громадської палати України Наталя Жебрик та Юлия Копнинская-Петриченко з детальним аналізом ролі комунікацій та експертного середовища у реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади.

 Заслужений журналіст України Тамара Котышева (Tamara Kotysheva) та член Дніпропетровської обласної спілки журналістів Валерій Дрешпак зосередили увагу учасників семінару на завданнях, потребах та ролі комунікацій у результатах роботи громади.

Директор Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування Олена Тертишна провела експертний огляд комунікаційного поля ОТГ Дніпропетровської області, проаналізувала виклики та перспективи.

Представники Томаківка Томаківської громади Олексій Величко та Новоолександрівської громади Олена Сторчеус презентували офіційні сторінки громад в соціальній мережі та офіційні веб-сайти.

Адміністратор групи в мережі Фейсбук "Петропавлівщина" Игорь Мартыненко (Igor Martynenko) розповів про роль соціальної мережі в питаннях інформування населення про переваги децентралізації.

Закінчився семінар для комунікаторів громад, який проводився в комп'ютерній лабораторії ДРІДУ НАДУ, практичним навчанням щодо створення та ведення офіційних сторінок громад в соціальних мережах.

Область:

Дніпропетровська область

Source:

Сайт ДЦРМС

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

16 September 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 September 2024

16 September 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 September 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...