У Львівській облраді обговорюватимуть досвід та перспективи децентралізації на Західній Україні

У середу, 26 жовтня,у приміщенні сесійної зали Львівської обласної ради відбудеться конференція на тему: «Кращі практики об’єднання громад та дороговкази на майбутнє». Захід проводить Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» в межах проекту «Об’єднуймося свідомо: підвищення ефективності процесу об’єднання громад у Львівській області» та внесенням змін до Перспективного плану об’єднання громад Львівщини.

Під час конференції планують обговорити досвід і актуальний стан об’єднання громад, формування життєдайних громад та перспективи, зокрема фінансові їх розвитку. Особливим гостем заходу очікується Юрій Ганущак, експерт швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні». Учасниками конференції будуть представники вже об’єднаних та потенційно об’єднаних громад Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей.

Проект здійснюється в рамках програми ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування вУкраїні» і  реалізується Інститутом громадянського суспільства в партнерстві з Фондом Східна Європа та фінансується Європейським Союзом.

Область:

Львівська область

Source:

Сайт Львівської обласної ради

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

16 September 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 September 2024

16 September 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 September 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...