«Залізо міцніє у руках коваля» - такий девіз Єлізарівської громади

Офіс реформ поцікавився в голови громади Віталія Стеценка, що вдалося зробити громади на першому році становлення?

- Насамперед, нам вдалося зрозуміти значимість самостійності у вирішенні важливих питань життя та розвитку громади. І розпочати втілювати в життя позитивні сподівання членів громади. Виділити більш важливі проекти – дуже важко. Кожен з них важливий та знаковий для кожного громадянина. Успіхом можна вважати уже сам факт об’єднання 4-х громад в одну. Реальними ж досягненнями будемо гордитись по закінченні 2016 року. За власні кошти громади плануємо реалізувати проектів на суму майже 2 млн. грн. За кошти інфраструктурної субвенції розпочато реалізацію наступних проектів: «Капітальний ремонт водопровідної мережі з облаштуванням нової свердловини та башти Рожновського у с.Промінь Солонянського району Дніпропетровської області», «Капітальний ремонт будівлі КЗО Новомар'ївська НСЗШ с. Новомар'ївка Солонянського району Дніпропетровської області з використанням енергозберігаючих технологій», «Впровадження інноваційних енергозберігаючих технологій (встановлення сонячних панелей) та проведення капітального ремонту покрівлі даху Єлізарівської СЗШ Солонянського району Дніпропетровської області», «Капітальний ремонт КЗО Незабудинська СЗШ у с.Незабудине Солонянського району Дніпропетровської області», «Капітальний ремонт будівлі КЗК Новомар'ївський будинок культури с. Новомар'ївка Солонянського району Дніпропетровської області з використанням енергозберігаючих технологій», «Капітальний ремонт будівлі КЗО Єлізарівський дошкільний заклад ясла-садочок «Веселка» селище Єлізарове Солонянського району Дніпропетровської області з використанням енергозберігаючих технологій».

Плани на майбутнє? Це мабуть найскладніше питання, бо хочеться зробити дуже багато, тому скажу коротко - йти вперед і розвиватись, покращувати життя громади - «Залізо міцніє у руках коваля".

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

20 September 2024

20 September 2024

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю. Інтерв’ю Юрія Фомічева

Інфраструктурний рай на кордоні з Білоруссю....

Славутицький міський голова Юрій Фомічев про те, як за рахунок міжнародної співпраці подвоїти місцевий бюджет і...

19 September 2024

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10 міст 4 районів та більше 300 сіл та селищ в Україні

Парламент ухвалив рішення про перейменування 10...

19 вересня 2024 року Верховна Рада України ухвалила Постанову про перейменування окремих населених пунктів та районів...

19 September 2024

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності Всеукраїнської асоціації ОТГ

Вакансія. Експерт(ка) з міжнародної діяльності...

Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад оголошує конкурс на вакантну посаду експерта(ки) з...