УВАГА! Претендентам на посади керівників офісів реформ в областях необхідно надсилати документи обов’язково з українських поштових скриньок, - організатори конкурсу

Завершився термін, протягом якого могли подати документи претенденти на посади координаторів (керівників) регіональних офісів реформ з децентралізації та розвитку (РОР). Прийом документів електронною поштою проводив Мінрегіон України. За два тижні до організаторів конкурсу надійшло більше 200 заявок на участь з усіх областей України.

Однак, як повідомили представники організаторів конкурсу, велика частина заявок надійшла від претендентів з поштових сервісів, які розміщені на російських доменах mail.ru, rambler.ru  та інших. Це унеможливило комунікацію з такими претендентами, оскільки Мінрегіон України як центральний орган виконавчої влади відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 р. № 851 може використовувати для службового листування виключно електронні поштові скриньки, розміщені на серверах, які перебувають у доменній зоні GOV.UA або .УКР.

«У зв’язку з цим багатьом претендентам, які надіслали документи на участь у конкурсі з російських електронних поштових скриньок, ми не в змозі направити жодної відповіді ні щодо підтвердження отримання документів, ні щодо зауважень до поданих заявок. Тому звертаємося до осіб, що направили документи з поштових сервісів, які розміщені на російських доменах, повторно надіслати ці документи, але обов’язково з українських поштових скриньок. Це дасть змогу налагодити належну комунікацію між організаторами та претендентами на посади керівників офісів реформ», - пояснили організатори конкурсу.

Вони уточнили, що претенденти на посади, що надіслали документи з поштових сервісів, які розміщені на російських доменах, можуть повторно надіслати документи протягом тижня.

Нагадаємо, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України разом з партнерами-донорами проводиться конкурс на посади координаторів (керівників) регіональних офісів реформ з децентралізації та розвитку, які створюються в усіх областях України як юридичні особи для підтримки впровадження реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, децентралізації повноважень органів виконавчої влади, реформування державної регіональної політики.

29.04.2016 - 22:59 | Views: 11155
УВАГА! Претендентам на посади керівників офісів реформ в областях необхідно надсилати документи обов’язково з українських поштових скриньок, - організатори конкурсу

Tags:

competition

Source:

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

27 September 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 September 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 September 2024

26 September 2024

Бюджети громад 2025 – які пропозиції до Держбюджету підтримав парламентський комітет з місцевого самоврядування

Бюджети громад 2025 – які пропозиції до...

26 вересня Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та...