Громади мають сприяти реалізації представленого Президентом плану Перемоги, - В’ячеслав Негода
Громади мають сприяти реалізації представленого Президентом плану Перемоги, - В’ячеслав Негода

Місцеві ради мають офіційно звернутися до своїх міжнародних партнерів з пропозицією підтримати презентований Президентом України План Перемоги і сприяти його реалізації через комунікацію на рівні урядів своїх країн.


Таку думку висловив начальник Тернопільської обласної військової адміністрації В’ячеслав Негода під час засідання членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України від Тернопільської області.

Звертаючись до голів громад області, він зазначив:

«Представлений Президентом План - це можливість досягти справедливого миру шляхом Перемоги. Я не знаю жодної громади, яка б не хотіла цього. Ви вже зробили багато для зміцнення нашої країни, для наших воїнів, для їхніх сімей. Але ми не можемо зупинятися, нам потрібно згуртуватися навколо плану Перемоги. Частина громад Тернопільщини вже офіційно, рішенням місцевих рад звернулися до своїх міжнародних партнерів. Впевнений, інші зроблять це на найближчих чергових чи позачергових сесіях».

 

 

В’ячеслав Негода закликав громади активізувати комунікацію з усіма, хто підтримує їх за кордоном.

«Дуже важливо об’єднати світову спільноту навколо допомоги Україні для досягнення справедливого миру. Кожне звернення до ваших колег, партнерів у Європі чи будь-якій іншій країні світу - це внесок у майбутню Перемогу. Маємо постійно нагадувати про те, що доводиться переживати нашим людям, нашим громадам. Щодня ми зустрічаємо воїнів, які повертаються на щиті, щодня оплакуємо мирних людей, які загинули через російські ракети чи дрони. Світ не має закривати на це очі, і ми повинні безперервно переконувати наших партнерів у важливості їхньої підтримки, необхідності спільних зусиль задля Перемоги», - сказав начальник Тернопільської ОВА.

При цьому він нагадав, що рішення, які ухвалюються на місцевому рівні на підтримку плану Перемоги, мають бути виваженими, коректно сформульованими і не дисонувати з політикою держави.

Views: 60
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: international support
Read more: