ЄКР представлять звіт про стан регіонів і міст за 2024 рік. Україна також у звіті

7 жовтня президент Європейського комітету регіонів (ЄКР) Васко Алвес Кордейро представить звіт про стан регіонів і міст за 2024 рік. Цьогорічний випуск присвячений місцевій демократії, зеленому переходу, політиці згуртованості та інвестиціям, а також розширенню та Україні.


Про це повідомляє офіційний сайт ЄКР.

Презентація звіту також знаменує собою відкриття Європейського тижня регіонів і міст, найбільшого заходу в ЄС для місцевих і регіональних органів влади, спільно організованого Європейським комітетом регіонів і Європейською Комісією.

Регіональні та місцеві лідери ЄС зберуться на пленарному засіданні Європейського Комітету регіонів 8 та 9 жовтня. На пленарному засіданні розглянуть резолюцію про стан регіонів і міст в ЄС і політичні настанови для ЄК на період з 2024 по 2029 рік.

Пленарне засідання також включатиме дебати: щодо інвестиційних можливостей для міст і регіонів з Надією Кальвіньо, президентом Європейського інвестиційного банку; про роботу головування Угорщини в Раді ЄС; щодо майбутнього розширення, опираючись на уроки розширення ЄС у 2004 році.

Views: 28
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: European integration
Read more: