7 жовтня розпочинається Європейський тиждень регіонів та міст
7 жовтня розпочинається Європейський тиждень регіонів та міст

З 7 по 10 жовтня відбудеться найбільша щорічна подія, присвячена політиці згуртованості Європейського Союзу – Європейський тиждень регіонів та міст (European Week of Regions and Cities). Захід пройде під гаслом під «Розширення прав і можливостей громад»


Місце проведення: офіс Європейської комісії, Європейський комітет регіонів (European Committee of the Regions), м. Брюссель, Бельгія. Мова заходу – англійська.

Учасники зможуть обмінятися ідеями, налагодити зв'язки з регіонами та містами Європи, розширити свою мережу та знання, а також бути в курсі останніх подій у сфері регіональної політики та політики згуртованості.

В рамках заходу пройде понад 100 сесій, включаючи сесії ЄС, політичні воркшопи, партисипативні лабораторії та короткі інноваційні формати, об'єднані чотирма темами:

  • Конкурентоспроможність і конвергенція: дві сторони однієї медалі.
  • Регіони зміцнюють європейську демократію.
  • Розумне та стале зростання для регіонів.
  • Регіони мають талант.

Дізнатися про подію більше, ознайомитися з програмою та зареєструватися на відповідну сесію можна за посиланням.


Європейський тиждень регіонів і міст — це щорічна чотириденна подія, під час якої міста та регіони демонструють свою спроможність створювати зростання та створювати робочі місця, впроваджувати політику згуртованості Європейського Союзу та доводити важливість місцевого та регіонального рівнів для належного європейського врядування.

Views: 122
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: