25-27 вересня - Рішельє-форум публічної служби «Публічна служба в умовах війни: переосмислення ідентичності»
25-27 вересня - Рішельє-форум публічної служби «Публічна служба в умовах війни: переосмислення ідентичності»

25-27 вересня 2024 року відбудеться XVI Рішельє-форум публічної служби: «Публічна служба в умовах війни: переосмислення ідентичності».

Захід є головною платформою для міжнародного експертного діалогу, обміну досвідом, практиками та тенденціями з актуальних питань підвищення ефективності державного управління і публічної служби. 


Упродовж трьох днів учасники Рішельє-форуму матимуть можливість обговорити необхідність переосмислення національної управлінської ідентичності на шляху європейської інтеграції та формування в суспільстві нового бачення публічної служби України європейського зразка. 

В рамках заходу також відбудеться Форум доброчесності та Міжнародний семінар з гендерних аспектів публічної служби в умовах європейської інтеграції та повоєнної відбудови.

Участь в Рішельє-форумі візьмуть представники Верховної Ради України, Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України, представники ЦОВВ, інших органів державної влади, посадові особи місцевого самоврядування, науковці, представники проектів та програм МТД та міжнародних організацій, представники закладів вищої освіти, регіональних центрів підвищення кваліфікації, українські та міжнародні експерти.

Формат заходу: офлайн/онлайн.  

Онлайн-трансляція: YouTube-канал та Facebook-сторінка НАДС.

Акредитація ЗМІ: press@nads.gov.ua, +380675261710.


Організатори та партнери заходу: Національне агентство України з питань державної служби, Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Вища школа публічного управління за підтримки проектів та програм МТД та міжнародних організацій. 

Views: 167
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: service in local self-government
Read more: