13 вересня - інформаційна сесія конкурсу «Громада на всі 100»
13 вересня - інформаційна сесія конкурсу «Громада на всі 100»

13 вересня, о 10:00 відбудеться інформаційна сесія конкурсу «Громада на всі 100», де організатори та члени журі дадуть відповіді на найпоширеніші запитання щодо подачі заявок та процедури визначення переможця.


У зустрічі візьмуть участь члени експертного журі конкурсу:

  • Олена Фроляк, головна редакторка, ведуча програми «Факти» ICTV та телемарафону «Єдині новини»
  • Валентина Полтавець, голова ГО «Центр якості місцевого самоврядування»
  • Максим Бурдавіцин, заступник керівника Програми USAID DOBRE

Конкурс «Громада на всі 100» – це конкурс для громад, які хочуть ділитися досвідом та шукають можливості для втілення своїх ідей. Конкурс реалізується в партнерстві Програми USAID DOBRE зі Старлайт Медіа та Українським кризовим медіа-центром.

Громади можуть подавати актуальні, важливі для них проєкти, з корисною місцевою ініціативою, яка вирішуватиме місцеві проблеми територіальної громади, вдосконалюватиме місцеві процеси в межах громади. Проєкти учасників конкурсу мають сприяти розвитку та інноваціям у громадах. Громади можуть подавати проєкти лише за двома напрямками: соціальні ініціативи та місцевий економічний розвиток. Детальніше з усіма вимогами можна ознайомитися в правилах конкурсу на сайті.

Прийом заявок від учасників розпочався 2 вересня і триватиме до 29 вересня. Громади вже надсилають перші заявки, і організатори отримують багато запитань. Під час інформаційної сесії учасники зможуть отримати відповіді на всі свої запитання.

Ви можете надсилати свої запитання на електронну пошту dobre@uacrisis.org, або зареєструватися та заздалегідь надіслати питання за цим посиланням  до 15:00, 12 вересня, а також написати в коментарях до трансляції.

Подія буде транслюватися на Youtube-каналах Українського кризового медіа-центру та на Факти.ICTV,  а також на Facebook-сторінках Програма DOBRE, Децентралізація, Український кризовий медіа-центр.

Views: 403
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: