В Україні з’явився посібник з проведення інформаційних кампаній у сфері управління відходами
В Україні з’явився посібник з проведення інформаційних кампаній у сфері управління відходами

65 громад-учасниць проєкту “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні” отримали примірники посібника з кращими практиками проведення інформаційних кампаній у сфері управління відходами. Видання створила комунікаційна команда ГО “Еколтава” за підтримки Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”.


Посібник пропонує цінні рекомендації для проведення успішних інформаційних кампаній, розробки ключових повідомлень та взаємодії з аудиторією. Він стане незамінним інструментом для комунікаційників та SMM-менеджерів, які працюють у сфері управління відходами.

Видання складається з чотирьох розділів, присвячених загальним аспектам проведення інформаційних кампаній, поширенню інформації про управління відходами, алгоритму роботи над “історіями успіху”. Окремий розділ присвячений досвіду команди ГО «Еколтава» в реалізації інформаційної кампанії в рамках проєкту “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні”.

Для забезпечення максимальної доступності частина посібників надрукована шрифтом Брайля, що дозволить ширшій аудиторії отримати знання з проведення ефективних інформаційних кампаній.

В електронному вигляді посібник з кращими практиками проведення інформаційних кампаній у сфері управління відходами доступний в онлайн-бібліотеці порталу "Децентралізація" (ЗАВАНТАЖИТИ PDF 7,3 МБ). 


Проєкт “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні” реалізується ГО “Еколтава” за підтримки Проєкту USAID “ГОВЕРЛА” та спрямований на підвищення спроможності органів місцевого самоврядування в ефективному управлінні муніципальними відходами. Участь у ньому беруть 65 громад із семи регіонів України: Полтавської, Рівненської, Житомирської, Волинської, Львівської, Закарпатської та Одеської областей.

Views: 360
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: garbage
Read more: