Південнокорейська компанія долучилася до розвитку індустріального парку у Бучанській громаді
Південнокорейська компанія долучилася до розвитку індустріального парку у Бучанській громаді

Сьогодні південнокорейська компанія K-water презентувала концепцію розвитку індустріальної зони у Бучанській громаді. Меморандум про співробітництво підписали голова громади Анатолій Федорук, віцепрезидент K-water Чжун Хо Ан та власник зареєстрованого індустріального парку Василь Іванченко.


Про це Бучанський міський голова повідомив у соціальних мережах. 

"Індустріальний парк Bucha Techno Garden створимо на основі корейського зразка — це буде самостійна екосистема з усім необхідним. Фактично, місто у місті. K-water детально розповіла план подальших дій. До зустрічі долучилися і зацікавлені в українському ринку корейські компанії, такі як Hyundai. Тож у нашої індустріальної зони — новий старт. Старт оновленої концепції та міжкультурної взаємодії. Віримо, що невдовзі економічне зростання нашого регіону пожвавиться. Звичайно, завдячуючи Збройним Силам України, які дають нам можливість розвивати нашу громаду", - прокоментував Анатолій Федорук.

 

 

До заходу доєдналися також народні депутати України Олександр Корнієнко, Ольга Василевська-Смаглюк, Віталій Безгін, Дмитро Кисилевський, Андрій Ніколаєнко та Дмитро Припутень.

Народний депутат Віталій Безгін після підписання меморандуму зазначив:

"Буча та Корейські інвестори, які заходять в індустріальний парк! Те, що два роки тому здавалося неможливим. Але якісний муніципальний менеджмент та синхронізація реформи децентралізації зі змінами до законодавства про індустріальні парки призводять до практичних позитивних змін. Буча відновлюється швидше за інших! Буча продовжує бути взірцевою громадою, попри присмак болю від трагедії 2022 року".

 

 

Народний депутат, перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко так прокоментував подію:

"Буча не тільки економічна приваблива територія, а й місто, яке продемонструвало найвищий рівень витривалості, боротьби й мужності під час rосійського наступу на початку 2022 року. Тут завжди буде демократія і розвиток — за це було віддано найвищу цінність — життя наших людей. Дякую всім представникам і керівникам підприємств, які долучаються до індустріальних парків і сплачують податки, які стають реальною допомогою нашим воїнам — конвертуються в снаряди, зокрема. Впевнений, що за декілька місяців вже зможемо оцінити дуже потужні результати — рухатимемося максимально швидко та інтенсивно".

 

 

Нагадаємо, днями Уряд схвалив новий порядок державного стимулювання створення та функціонування індустріальних парків.

Views: 642
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: investments
Read more: