Увага! «Регіональна політика» - нова рубрика на порталі «Децентралізація»
Увага! «Регіональна політика» - нова рубрика на порталі «Децентралізація»

Усі матеріали порталу "Децентралізація", котрі стосуються регіональної політики в Україні, відтепер згруповані в окрему рубрику: https://decentralization.ua/regional.


Редакція порталу запрошує до її наповнення усіх, хто займається або цікавиться питаннями формування регіональної політики: профільні парламентські комітети, органи виконавчої влади, проєкти та програми міжнародної технічної допомоги, представників громадянського суспільства, експертів…

Надалі плануємо наповнювати її інформацією від усіх суб’єктів державної регіональної політики: новинами, аналітикою, експертними пропозиціями та рекомендаціями тощо.

Вважаємо, що узагальнення інформації в окремій рубриці на головному порталі реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні допоможе відслідковувати стан речей у сфері регіонального розвитку та створити спільний майданчик для комунікації.

Розуміємо, що питання регіональної політики глобальні, а отже - складні для розуміння. Саме тому на цю тему треба більше говорити, пояснювати, розкладати по поличках, щоб усі, хто цю політику формує, розуміли свою роль і відповідальність. Впевнені, що без усвідомлених дій і рішень у сфері регіональної політики Україні важче буде рухатися до економічного розвитку і членства в Європейському Союзі.

Ваші матеріали, пропозиції, запитання надсилайте, будь ласка, на пошту: decentralization.ua@gmail.com

Views: 505
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: regional development
Read more: