Розпочалася реєстрація на форум «Культура та креативні індустрії для сталого регіонального розвитку»

 

Швейцарсько-український проект "Згуртованість та регіональний розвиток України", UCORD у співпраці з Агенцією регіонального розвитку Вінницької області запрошують до участі у регіональному форумі "Культура та креативні індустрії для сталого регіонального розвитку", який відбудеться 26 червня 2024 р. у м. Вінниця.


Мета Форуму - об'єднати представників культури і креативних індустрій, теоретиків і практиків, управлінців різних рівнів організації влади та представників активної громадськості задля обміну досвідом, інноваційними підходами, практичними рішеннями, ідеями та стратегіями, які сприятимуть використанню культурного та креативного потенціалу для економічного зростання регіонів і громад, підвищення їх рівня конкурентоспроможності та сталого регіонального розвитку загалом.

До участі у Форумі запрошуються представники партнерських регіонів проекту UCORD (Вінницька, Волинська, Одеська, Сумська, Тернопільська та Хмельницька області) -  працівники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, культурних інституцій та організацій, вільні митці, а також всі інші охочі, чия діяльність пов’язана зі сферою культури, креативних індустрій та соціальної згуртованості.

Робоча програма Форуму за посиланням.

Подати заявку на участь у Форумі можна до 27 травня 2024 р. включно за посиланням.

Відбір учасників проводитиметься на конкурсній основі.

Про результати відбору учасників буде повідомлено не пізніше 5 червня 2024 р.

За потреби, учасникам Форуму компенсуватимуться транспортні витрати, а також буде розглянута можливість забезпечення проживання в готелі.

Views: 915
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: culture
Read more: