27-29 вересня представників громад запрошують на урбан резиденцію до Львова
27-29 вересня представників громад запрошують на урбан резиденцію до Львова

27-29 вересня відбудеться перша урбан резиденція «Від стратегії міста до планування вулиць» для мерів і голів громад, головних архітекторів, керівників департаментів відповідальних за архітектуру, містобудування і ЖКГ.


Резиденція буде присвячена просторовому розвитку міст від стратегічного рівня до планування конкретних об’єктів і вулиць.

Досвідом будуть ділитися головний архітектор міста Антон Коломєйцев, заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, головний інженер проектів КП «Інститут просторового розвитку» Андрій Чайко, мер Львова Андрій Садовий та інші управлінці і фахівці міста.

Серед тем — залучення інвестицій до розбудови трамвайної мережі, запровадження недорогих, але якісних просторових рішення.

Детальна програма за доступна за лінком.

Організатори забезпечують учасників житлом і харчування. Перевагу надаватимуть учасникам з прифронтових і окупованих громад і тим, чиї посадові обов’язки напряму пов’язані з просторовим розвитком у громаді.

Прийом заявок триває до 15 вересня за лінком


Засновниками резиденцій є Шведська асоціація місцевих влад та регіонів (SALAR), Інститут міста Львова. Цикл резиденції ідей у Львові організовує ініціатива Cities4Cities United4Ukraine за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Views: 1420
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: