Три громади Волині співпрацюватимуть у сфері спорту
Три громади Волині співпрацюватимуть у сфері спорту

Благодійним фестивалем спорту закінчилася реалізація Договору про співробітництво Рожищенської, Доросинівської та Копачівської територіальних громад Волинської області.


Експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» спільно з працівниками Рожищенської міської ради розробили Договір у формі реалізації спільного проєкту «Спорт об'єднує». Команди трьох громад змагалися в таких видах програми, як дартс, мініфутбол, перетягування линви, волейбол, шашки, метання колоди, армреслінг, боча та естафета «Мама, тато, я – спортивна сім'я».

Окрім того, партнерські громади за спільні кошти облаштували методичний кабінет – спеціально обладнаний простір для тренерів та вихованців, для навчання, зустрічей та семінарів.

Основною метою Договору про співробітництво є підвищення якості надання послуг населенню, розвитку територій та добробуту жителів на основі спільних інтересів та цілей.

 

 

Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук зазначив, що співробітництво громад дає можливість вирішити проблему, коли не вистачає власного досвіду, кадрового чи фінансового ресурсу в громаді, що нині особливо важливо.

«Хочу подякувати головам Доросинівської та Копачівської територіальних громад за підтримку цієї ініціативи та нашому партнеру Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за наданий менторський супровід у розробці проєкту Договору про співробітництво громад у сфері спорту. Вірю, що спільними зусиллями ми зможемо покращити якість надання послуг жителям Рожищенської, Доросинівської та Копачівської територіальних громад», – сказав Вячеслав Поліщук.

Views: 2424
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: cooperation
Read more: