24 квітня - онлайн-презентація блоку соціологічного дослідження «Які особливості транспортної поведінки жителів Львівської агломерації»
24 квітня - онлайн-презентація блоку соціологічного дослідження «Які особливості транспортної поведінки жителів Львівської агломерації»

У понеділок, 24 квітня 2023 року, відбудеться онлайн-презентація блоку соціологічного дослідження, присвяченого особливостям транспортної поведінки жителів Львівської агломерації.


Час: з 14-00 до 15-30

Дослідження було проведено Київським міжнародним інститутом соціології у лютому-березні 2023 року на замовлення Програми Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і cтійкості в Україні» в рамках розробки стратегії Львівської агломерації.

Питання, охопленні в цьому дослідженні:

  • види транспорту, час доїзду, пересадок, вимоги до громадського транспорту
  • частота поїздок, основних і резервних
  • умови використання велосипедів для регулярних поїздок

Таке детальне дослідження мобільності соціологічними методами проводилось в Україні вперше, принаймні на рівні агломерації!

Запрошуються представники і представниці громад Львівської агломерації, інших потенційних агломерацій, міських та обласних департаментів транспорту, експертної спільноти в області транспорту і мобільності, ЗМІ.

Мова заходу – українська.

Попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/DawVSMjy2bbQVGow5

Views: 1658
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: