33 рекомендації з дослідження «Врахування гендерних аспектів та потреб вразливих груп населення при наданні послуг у ЦНАП»

 

7 березня на заході шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» були презентовані результати дослідження «Врахування гендерних аспектів та потреб вразливих груп населення при наданні послуг у ЦНАП», проведеного Вікторією Саксбі, шведською експерткою, співзасновницею агенції по впровадженню гендерної рівності, комунікацій та медіа HOPE Comms.

З повним текстом дослідження та супровідною інформацією можна ознайомитися на сайті PROSTO та у онлайн-бібліотеці порталу "Децентралізація" (ЗАВАНТАЖИТИ 5,2 МБ) .

Особливо радимо звернути увагу на рекомендації щодо надання послуг із застосуванням гендерно чутливого та міжсекторального підходу, включно з потребами та пріоритетами персоналу.

33 рекомендації по покращенню гендерного аспекту роботи ЦНАП структуровані за типами заходів, а також часовими рамками планування (короткострокові, середньострокові, довгострокові): 

  • технічні заходи,
  • організаційні та навчальні заходи,
  • психологічні заходи,
  • інформаційні заходи,
  • заходи для посилення діалогу та співпраці.

ЗАВАНТАЖИТИ рекомендації (PDF 167 кБ).

Attached files:
Views: 2980
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: hender
Read more: