Аналітичний портал Львівщини: Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» та Львівська ОВА продовжують роботу над платформою

 

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» на запит Львівської ОВА провів семінар «Вивчення потреб користувачів даних в контексті розвитку ГІС “Аналітичний портал Львівщини”».


Захід об’єднав представників Львівської ОВА, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у Львівській області, науковців та експертів.

Учасники семінару спільно окреслили дані, які потрібно розмістити на порталі, обговорили їх доступність, а також потреби користувачів. Надалі дані використовуватимуть для розробки управлінських рішень, стратегій розвитку територіальних громад і регіону, просторового планування, управління активами та залучення інвестицій.

Андрій Годик, заступник голови Львівської ОВА, подякував Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за надану підтримку в розвитку Аналітичного порталу Львівщини:

«Дякую за те, що у співпраці, яка тривала не один місяць, створили дійсно інформаційний, якісний і аналітичний продукт, який буде корисний не тільки службовцям, а й перш за все суспільству. Аналітичний портал області – продукт, який ми повинні постійно підтримувати на належному інформаційному рівні».

 

 

Окрім семінару, також було проведено тренінг «Використання ГІС “Аналітичний портал Львівщини”» для спеціалістів структурних підрозділів Львівської ОДА. Метою навчального заходу було отримання навичок з роботи з порталом, його наповнення та оновлення.

Аналітичний портал області – це платформа, яка містить інформацію про інвестиційну привабливість регіону, його мережі публічних послуг, корисну інформацію для донорів, управлінців та науково-експертного середовища. Зокрема, на порталі розміщені дані про індустріальні парки, інвестиційні ділянки та об’єкти, об’єкти приватизації, систему надання адміністративних послуг у розрізі громад і старостинських округів.

Аналітичний портал Львівщини, презентований для громадськості в листопаді 2022 року, доступний за посиланням: https://site-mrbu.hub.arcgis.com/

Attached images:

Tags:

elektronne vriaduvannia

Область:

Львівська область

Source:

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

27 September 2024

27 September 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 September 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 September 2024