23 грудня - вебінар для управлінців про закупівлі через Prozorro Market

23 грудня 2022 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Prozorro Market – ефективний інструмент для закупівель у воєнний час».


Зараз у територіальних громадах України масово розгортають «пункти незламності» – безпечні місця, де всі охочі в умовах тотального блекауту зможуть зігрітися, зарядити гаджети та вийти на зв'язок. Організувати та облаштувати такі пункти – завдання місцевої влади, тож для управлінців актуальним питанням є закупівля необхідного обладнання. Під час вебінару DECIDE адміністратори е-каталогу розкажуть замовникам, як купувати на запиті ціни пропозицій продукти харчування, ліки та електричну енергію.

Дата і час: 23 грудня 2022 року, 15:00.

Спікери: Дмитро Соловей, керівник напряму електронних каталогів ЦЗО «Професійні закупівлі», та Віталій Овсянніков, радник директора з розвитку в ДП «Медичні закупівлі України»

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням: https://forms.gle/3HgapkoWG6afdLRF9         

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу "Децентралізація"

 

21.12.2022 - 14:00 | Views: 2816
23 грудня - вебінар для управлінців про закупівлі через Prozorro Market

Tags:

budget announcement

Source:

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

16 September 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 September 2024

16 September 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 September 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...